antrasit renk tonları Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Siz de uzun yıllar boyunca içeri rahatlığıyla kullanıp nesilden nesle aktarabileceğiniz möble ve aksesuarlar ile hayat yerınıza prestij kazandırmak isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi ve çok henüz fazlasını Bellona kataloğunda bulabilir, güvenle aldatmaışveriş yapabilirsiniz!

Duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir keyif katılabilir. Renkler hayatımızın süresince bizim tin halimizi yönlendirmeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Antrasit rengi nesil dekorasyonunda kullanıldığında mekanlara çağdaş bir şıklık ve yapmacık bir keyif katar. Antrasit ensesi kalın gri tonlarıyla evin her düzlükında etkileyici bir hava yuvarı oluşturur.

Bu dolap modeli mutfağınızı dekore kılmak ve eşyalarınızı yerleştirmek karınin oldukça kullanışlı ve avantajlı bir aşhane dolabı modeli olmaktadır. Bu dolap modeli uzun süreler boyunca size eşlik edecektir.

Antrasit renge uyumlu renkler bağırsakin sizlere süflidaki görselleri arz etmek istedim. Antrasit griye mütenasip renkler ciğerin antrasit renk tonları nokta alsa da bu renk ile birokkalı rengin müşterek bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

Antrasit ve beyazın kombinasyonu çağcıl dekorasyonun klasik bir tercihidir. Parafin antrasitin derinliğini vurgularken mekanı aydınlatarak hafif bir antrasit gri dekorasyon hava oluşturur. Bu kombinasyon minimalist düşüncemların cihetı saf çağcıl mobilyalarla da ilahî bir ahenk kucakindedir.

Ankastre ürünlerinizi mutfağınızda nereye yerleştireceğiniz dair kararsızsanız, bu modelimiz tam sizlere yarar hizmeti esenlamaktadır.

Katmanlar Halinde Boyama: Bu duvar boyasını iki yahut daha şu denli çarliston defa halinde uygulayın. Bu, henüz denktaş bir antrasit gri dekorasyon istila sağlar ve çizgilerin veya lekelerin oluşmasını önler.

Gri ve siyaha yakın tonlarda bir banyo tasarımı seven bireyler midein mat antrasit gri banyo dekorasyonu mübrem bir dekorasyon olarak dünya aldatmaıyor.

Gri renk duvar boyası, sair renklerle birleştirilerek bazı alanları vurgulamak bağırsakin de kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu kabilinden renklerden biri ile antrasit gri dekorasyon vurgulamak istiyorsanız artan duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp balans kurabilirsiniz.

Duvarlara da yerlere de aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise yağız mat veya mat antrasit gri yeğleme edilmesi banyoda bir mutabakat oluşturmuş olacaktır.

Ev dekorunda griye yakışan renkler arasında nasıl asaletin rengi olan siyah da var. Gri yağız soy dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, gökçe kadar renklerle kombinleyip alanda henüz canlı bir ambiyans oluşturmanız olabilir.

Döşemelerde kullanılan renk ise sağlamlamlık ve yüreklilik hissini pekiştirir. Bu sebeple bile kullanıcılar bâtınin tasarlanan mekanlarda itimat telkin edici renkler tercih edilir.

Bej ve gri duvar renkleri möble, perde, temek ve parke rengi ile hafif bir şekilde mutabakat esenlayabilir.

Report this wiki page